Dansa, Educació Física i Música

 

La dansa a l'escola es considera una activitat motriu i d'expressió, una matèria formativa que ajuda al desenvolupament integral i harmònic dels nens i nenes. 

 

Ens ofereix la possibilitat per treballar amb els alumnes partint de la seva globalitat i contemplant les seves tres àrees de la personalitat: la afectiva-social, la motriu-física i la intel·lectual-cognitiva.

 

Els continguts i tècniques que es presenten són diverses. Sempre estan en funció de la motivació, els interessos, les expectatives i demandes dels nens i nenes. Així, s´ofereix ballar tant danses tradicionals i internacionals, com country, aeròbic llatí, passant pel hip-hop o les danses urbanes.

 

Per tant conscients de la seva importància, tenim especial interès en fomentar el treball corporal amb música–moviment i expressió com a mitjans d'aprenentatge i d´evolució personal.

L'equilibri emocional és imprescindible pel benestar de la persona. Aconseguir l'equilibri suposa ampliar la capacitat de concentració necessària per arribar a poder desenvolupar les seves capacitats. El ioga és una eina que dóna una estructura i hàbits saludables pel cos i l'intel·lecte, Un especialista en aquesta matèria imparteix unes classes magistrals durant el segon trimestre. S'ha observat l'efecte tranquil·litzador i benestant que produeix entre l'alumnat.

1/25
Educar un nen no és fer-li aprendre alguna cosa que no sabia,
sinó fer d'ell algú que no existia.
                                                                             John Ruskin

Fem Escola !!